Mea Verba

Gudrid Hansen

Mea Verba
erbjuder företag och övriga kunder en professionell text- och ordprofilering.

I företaget ingår också förlag och försäljning av egna böcker, föreläsningar, och annan kulturell produktion. VD är Gudrid Hansen, författare med mångårig erfarenhet av marknadsföring inom det privata näringslivet.Foto: Ing-Marie Wallin 


TEXT- & ORDPROFILERING FÖR FÖRETAG OCH ORGANISATIONER

"Min affärsidé är att med personliga, informativa, kvalitativa och intresseväckande texter, tolka, profilera och förmedla det budskap som företag och övriga kunder vill nå ut med."


Kommunikativa och intresseväckande texter!

Letar du efter orden som ska framhäva det unika med just ditt företag? Vill du att budskapet i just din information ska bli det som kunden fastnar? Blir det dussinvara av alla försök? Ring mig och låt mig profilera ditt företag med "mina ord"! Oavsett om behovet är en beskrivning i ett informationsblad, text till din hemsida eller annan form av textmässigt budskap är du välkommen med dina önskemål.
 

Varje tanke är unik! Mea Verba hittar orden du saknar!

I dina tankar finns oftast budskapet redan klart. Men orden saknas kanske. Mea Verba erbjuder en ordprofilering som fokuserar på och lyfter fram det unika med ditt företag, din affärsidé och ditt varumärke. Texterna bygger på ett sakligt innehåll där ditt budskap utgör kärnan i en slutprodukt som känns fräsch och spännande. Du sätter målet - Mea Verba hjälper dig att nå ända fram! Resultatet blir ett rakt och intresseväckande budskap som skapar nyfikenhet hos kunder, leverantörer och den målgrupp du vill nå - en bristvara i marknadsföringen hos många företag i dag.


Kontakta mig! Din verksamhet eller din idé förtjänar att få de rätta orden! Med rätt budskap når du ända fram!